Доповідачі

Алієва Оксана

Маркетолог. Керівник служби маркетингу та PR у АТ «Сбербанк Росії» в Україні

Більше 15 років досвіду роботи в маркетингу та продажах у фармацевтичній, тютюновій, телекомунікаційній та фінансовій сферах бізнесу. Входить у ТОП 3 кращих маркетинг-директорів України за результатами дослідження Міжнародної Маркетингової Групи України у листопаді 2009 року.

Бабакова Тамара

Спеціаліст з інтернет-комунікацій. Керівник проекту Фокус.ua

В інтернет-журналістиці з 2007 року. За цей час встигла випробувати себе в якості репортера, фотографа, фото-відео-блог-редактора, керівника сервісу громадської журналістики, редактора стрічки новин, smm-менеджера та керівника спецпроектів сайту Кореспондент.net.

Балу Колетт

Засновник та президент агенції Balou PR. Магістр психології

На ринку PR більше 17 років. Співпрацювала з провідними профільними агенціями та корпораціями. Займалась PR-підтримкою бізнесів різних напрямків (промисловість, біотехнології, телекомунікаційні послуги, венчурні фонди, інш.). Засновник Balou PR (2001 р., спеціалізація – високі технології та Інтернет).

Бенкендорф Єгор

Теле- та кінопродюсер. Генеральний директор Національної телекомпанії України

З 1997 року працював на телеканалі «Інтер»: спочатку в якості адміністратора, згодом виконавчого продюсера телеканалу, директора компанії «Inter Media Production». З березня 2010 року очолює Національну телекомпанію України.