Доповідачі

Арвеладзе Георгій

Політик, генеральний директор грузинського телеканалу «Імеді»

У 2008-2009 рр. був головою Національної комісії Грузії з регулювання комунікацій. Був генеральним секретарем партії «Національний рух – Демократи», яку очолював Михайло Саакашвілі.

Байбаєв Гліб

Діджитал експерт

Понад 10 років досвіду на медіа-ринку. Ключові напрямки: залучення і робота з аудиторією, монетизація, аудит та оцінка ризиків. Репутація в мережі та розробка стратегій з використанням нетрадиційних методів smile emoticon. PR, контр-PR.

Боннер Брайан

Головний редактор Kyiv Post

У червні 2008 Брайан Боннер став головним редактором газети «Kyiv Post». Він також обіймав цю посаду у 1999 році, за три роки після його приїзду в Україну з метою викладання журналістики. Більшість своє кар’єри пан Боннер присвятив виданню «St. Paul Pioneer Press» в штаті Міннесота (США).

Бородай Марія

PR-директор Intel в Україні, Білорусі та Молдові

Віце-президент ВГО «Українська Ліга зі зв’язків із громадськістю». Більше 15 років досвіду роботи в галузі маркетингу та PR. З 2000 року в якості PR спеціаліста реалізувала багато PR проектів у компаніях різної спрямованості. Телекомунікації та IT – сфери професійного інтересу в якості PR експерта.