Доповідачі

Гундер Енді

Директор Українського інституту в Лондоні

Енді Гундер є уродженцем Лондона, який за останні майже два десятиліття став визнаним провідним експертом по зв'язках з громадськістю, і взаємодії з державними органами в Україні.

В 1997 році Енді був телеведучим на українському телеканалі «Інтер». Протягом семи років він очолював відділ зі зв'язків з громадськістю українського оператора мобільного зв'язку (зараз МТС Україна ), а в 2004 був призначений директором із зовнішніх зв'язків і комунікацій в GlaxoSmithKline, відповідальний за Україну, Центральну Азію і Кавказ. Пізніше він відкрив практику з корпоративних комунікацій та зв'язків з громадськістю в Києві. Г-н Гундер є радником багатонаціональних корпорацій зі зв'язків з урядом і питань розвитку бізнесу в Україні.

Його широкі знання і досвід роботи в українському державному секторі зробили Гундера одним з провідних фахівців зі зв'язків з урядом країни та громадськістю. Енді є постійним коментатором в міжнародних засобах масової інформації, включаючи BBC, CNN, Sky News, ITV, Аль-Джазіра та інші. Він виступав з питань України в Парламенті, Палаті лордів, Оксфордському університеті, Лондонській школі економіки і Університетському коледжі Лондона.

Енді вивчав філософію і теологію в Римі, Італія, і вільно говорить українською, англійською, російською та італійською мовами. Проживає в Західному Лондоні із дружиною і двома дітьми.