Доповідачі

Vovan222

Пранкер

Найвідоміший і найбільш цитований ЗМІ пранкер Росії та України. 27 років, живе в Москві, юрист, журналіст. Почав свою діяльність в 2007 році. За цей час він зумів розіграти, вивести на одкровення і показати справжнє обличчя десятків знаменитостей зі світу шоу-бізнесу, спорту та політики.

Аронець Олександр

PR-радник Олега Тягнибока

2009 рік – вступив у ВО Свобода. 2010 рік – кандидат у депутати Київської міської ради. 2010 рік – закінчив НаУКМА. Заступник глави ГО «Люстрація». Директор ГО «Київська міні-футбольна ліга європейських фан-клубів».

Баронін Анатолій

Співвласник і директор аналітичної групи «Da Vinci AG»

У 2002 році разом з партнером Андрієм Колпаковим заснував аналітичну групу Da Vinci AG (Да Вінчі АГ), яка займається обслуговуванням урядових установ і парламентських комітетів, надаючи аналітичну і GR-підтримку їх діяльності. Анатолій Баронін спеціалізується в міжнародних відносинах, зовнішній політиці, національної безпеці і макроекономіці.

Бердинських Христина

Журналіст, фотограф, автор проекту «Єлюди»

Шість років пропрацювала у відділі політики журналу «Кореспондент», автор журналістських розслідувань і політичних репортажів. Вела популярний блог на korrespondent.net. У листопаді 2013 звільнилася з журналу разом з командою Віталія Сича і закрила блог на сайті. Автор проекту – журналіст «Єлюди».