Доповідачі

Гунгор Зехра

Президент Міжнародної асоціації зі зв'язків з громадськістю (IPRA)

Зехра Гунгор зробила наукову кар'єру в галузі комунікацій попри те, що отримала ступінь бакалавра в області англійської літератури. Її магістерська ступінь в PR була захищена з тезою під назвою «Загальне управління якістю в PR». Для отримання докторської ступені наук навчалася в Інституті міжнародних відносин, дипломатії і комунікацій. Там же захистила кандидатську дисертацію. Вона читає лекції з комунікацій та реклами в університетах Okan і Yeditepe в Стамбулі.

Перш ніж заснувати компанію з PR-консультування під назвою STAGE Communications Consultancy (1999), працювала економічним журналістом протягом 20 років. Під час журналістської кар'єри тричі була нагороджена званням «найкращий журналіст року» Турецькою Асоціацією журналістів. Під час її PR кар'єри була нагороджена багатьма установами, отримала від турецького уряду стипендію на навчання в США. Працювала в якості журналіста у виданні McGrawHill Publications-New York протягом року.

Сьогодні компанія Зехри Гунгор STAGE Communication Consultancy успішно працює протягом 14 років. Вона є членом TUHID (Турецька асоціація зі зв'язків з громадськістю).

Зехра також є одним із засновників і колишнім членом правління KAGIDER (Асоціація турецьких жінок-підприємців) та Клубу Пропеллер (Propeller Club).

В даний час є президент IPRA, була членом IPRA протягом шести років і протягом двох років є головою GWA.