Доповідачі

Руженцева Євгенія

Директор з розвитку бізнесу видавництва «Юридична практика»

Спеціаліст у галузі public relations. Журналіст. Близько 15 років досвіду роботи у профільних ЗМІ (зокрема, редактором відділу газет «Юридическая практика», «Агропрофі», журналу «Український юрист», головним редактором газети «Адвокатура» та ін.). Як спеціаліст із комунікацій працювала в Головному управлінні охорони здоров’я  та медичного забезпечення КМДА, а також у Святошинській РДА м. Києва.

Займалася зовнішнім консультуванням юридичних компаній з питань маркетингу та PR. Працювала директором з розвитку бізнесу, а згодом виконавчим директором адвокатського об’єднання «С.Т. Партнерс».

Наразі обіймає посаду директора з розвитку бізнесу видавництва «Юридична практика». Ініціатор та керівник проектів  «Рейтинг з просування юридичного бізнесу», «Міжнародний форум просування юридичних послуг». Ведуча Спецпроекту з просування юрбізнесу (газета «Юридическая практика»).

З 2003 року є членом Національної спілки журналістів України. З 2010-го – член Асоціації правників України. У 2014 році посіла друге місце в Рейтингу бізнес-леді рекламно-комунікаційного ринку (серед керівників маркетингових та PR -служб). На думку колег, є одним з найкращих івент-менеджерів у вітчизняній юридичній галузі.