Доповідачі

Боумен-Бойлз Шанталь

Керівний партнер у Finn Partners (Великобританія)

Шанталь має більш ніж двадцять років досвіду управління комунікаційними та маркетинговими програмами для організацій, що бажають поліпшити свою репутацію у Великобританії, Європі та в усьому світі. Протягом багатьох років вона працювала в широкому спектрі галузей, включаючи туризм, технології, вплив на соціальне середовище, уряд, фінансові послуги, енергетику та споживчі товари.

Після заснування Finn Partners у Європі в січні 2013 року Шанталь вдалося розширити штат компанії з однієї до більш як 100 осіб і відкрити чотири офіси завдяки успішному придбанню й інтеграції спеціалізованих агентств в одну команду, а також залученню та зростанню клієнтської бази.

Шанталь, як і раніше, щодня працює з клієнтами та підтримує гарні зв'язки зі ЗМІ у Великобританії та Європі. Вона має великий досвід створення і проведення кампаній з ідейного лідерства та твердо вірить у цінність інтегрованих комунікацій — організувала відзначені нагородами інтегровані кампанії для Shell і British Telecom.

До приходу в Finn Partners Шанталь очолювала відділи міжнародних комунікацій у компаніях Waggener Edstrom, Burson Marsteller і Golin Harris, а також працювала в British Telecom, ICO Global Communications і The Richbell Group.

Є кваліфікованим баристером, має ступінь бакалавра історії (Лондонський університет Метрополітен).